Solsikken

Velkommen til botilbuddet Solsikken

 Styrelsen for patientsikkerhed  endelig tilsysnsrapport.

Klik på link

Endelig tilsynsrapport

 

Solsikken er et botilbud til 26 voksne udviklingshæmmede, beliggende i landsbyen Voerladegård i Skanderborg Kommune og midt mellem byerne Brædstrup, Østbirk, Skanderborg og med kun 20 km til Horsens. Er beliggende i virkelig naturskønne omgivelser tæt på Mossø og Sukkertoppen

 

Solsikken har 5 grupper, på 3 forskellige adresser. I hovedafdelingen er der samlet  20 beboere og 6 beboere i Bofællesskabet.

Solsikken prøver at skabe en tryg og stabil atmosfære, under hjemlige forhold, hvor den enkelte kan leve et liv der tager afsæt i ønsker, evner og formåen.

Som beboer vil du møde en venlig, engageret og faglig kompetent personalegruppe, der konstant arbejder på at kunne gøre det bedst muligt for dig gennem hjælp, støtte og behandling.


Vi arbejder med kommunikation i mange former, boardmarker billeder, tegn til tale, tegnsprog og foto, da en optimal kommunikation er en forudsætning for et godt samspil.

Vi udnytter den omliggende natur til vandreture, kanosejlads og den store have med, gynger, bålplads, trampolin, kælkebakke benyttes ligeledes flittigt.

Som ny beboer vil vi i samarbejde med dig og dine nærmeste, prøve at finde ud af hvordan din hverdag skal tilrettelægges så den bliver så hensigtsmæssig og genkendelig som muligt.

I efteråret 2008 afsluttede vi et større om– og nybyggeri, som gør at alle kan tilbydes en 2 rums bolig på 45- 53 m2 med tilhørende fællesarealer.

Klik videre på hjemmesiden og få et endnu bedre indblik hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.