Hvordan får vi et tilbud?

Hvordan får vi et tilbud?

Hvor skal min søn, datter, bror eller søster bo i fremtiden? Og hvor er der mulighed for beskæftigelse? De spørgsmål kommer til de fleste pårørende på et eller andet tidspunkt. Generationerne lever sjældent sammen for altid i vores vestlige verden. De yngre har behov for at komme ud og opleve nye ting. Mens de ældre trænger til "bare" at være sig selv på et tidspunkt og ikke længere have ansvaret for alt.

Det blev jo rigtig godt

Bostederne Skanderborg har mange års erfaring med den vanskelige proces, det er, at flytte på institution. Vores erfaring siger os, at det er vanskeligst for forældrene og andre pårørende, at tage beslutningen. Men bagefter siger de allerfleste; hvorfor gjorde vi det ikke for mange år siden? Netop fordi både den udviklingshæmmede og forældrene får et nyt liv.

Pårørende tager ofte initiativet

Alle mennesker i Danmark er som udgangspunkt myndige. Det gælder også de allerfleste udviklingshæmmede. Med det udgangspunkt, er det dem der bestemmer hvornår de vil flytte hjemmefra, men sådan forholder det sig sjældent. En del af deres handicap er jo, at de ikke kan overskue deres egen verden og forhold. Derfor er det som oftest far og mor der "bestemmer" hvornår flytningen skal foregå.

Hvad gør du

Ring for aftale om besøg.

Se på listen over Ledelsen ved Bostederne Skanderborg. Kontakt en af os, og vi arrangerer en rundvisning.

Eller ring til: 8794 2140 Administrationen

Kontakt sagsbehandleren

Ring til Ældre- og Handicapafdelingen og kontakt din sagsbehandler

Skanderborg Fælled 1

8660 Skanderborg

Tlf. 87 94 78 50

Beslutning

Beslutning om hvem der skal have en eventuel ledig plads tages af Handicap afdelingens visitationsudvalg.

Link:

Link til tilbudsportalen