Hverdagen

Hygge, snak og udflugter

Alle er med til at bestemme og planlægge indholdet i samværet. Vi begynder altid med et eftermiddagsmøde, hvor alle kan give udtryk for, hvad de gerne vil lave. Vi spiser også altid varmt mad sammen på samværsafterne.

 

I løbet af eftermiddagen er der mange forskellige aktiviteter i gang. Nogle har måske lyst til at spille brætspil, en vil gerne sidde ved computeren, eller en lille flok beslutter sig for at gå en tur i skoven sammen med en pædagog og samle ind til dekorationer.

 

I Møllegade har vi en dejlig have, som vi bruger, lige så snart vejret er til det. Vi laver ofte bål- eller grillmad, spiller petanque, badminton, volley eller andre sjove spil. Nogle gange tager vi ud af huset på udflugter til sø og strand, laver mande- og pigeaftner, tager i biffen eller på byture.

Venner

Vi hjælper hinanden, og den enkelte bidrager med det, vedkommende er god til og  interesserer sig for. En, der er ferm til computere hjælper de andre, mens en anden, der elsker at lave mad, finder opskrifter og laver indkøbsseddel til dagens madlavning.

 

Venskaber og relationer både i og uden for Støttecentret er en vigtig del af miljøet, og det pædagogiske personale hjælper med at etablere kontakt, hvis du har behov for det. Som personale ser vi vores rolle som hjælpere, der er med til at vejlede, sætte ting i gang og støtte med det praktiske.

Fødselsdage og traditioner

Vi fejrer hinandens fødselsdage og holder fastelavnsfest, julefrokost  og den slags. Vi laver arrangementer for pårørende og fællestræf for alle i Støttecentret en gang imellem.

 

I løbet af året har vi borger møder, hvor alle deltager. Det er her vi snakker om nye ideer til nyanskaffelser, rejser, udflugter og fællesarrangementer med andre afdelinger i organisationen.