Hverdagen

Overblik over ugen

Et hjemmebesøg begynder ofte med lidt snak om, hvordan det går og hvad der er sket siden sidst. Så planlægger vi ugen og kommende aftaler. Måske skal du have en ledsager med til lægen, en tid ved tandlægen eller du har brug for hjælp til kontakt til kommunen.

Økonomi og indkøb

Hvis du har behov for det, hjælper vi også med økonomien. Du kan få hjælp til at lave regnskaber og budgetter, så pengene kan slå til hele måneden. Vi kan også hjælpe med at lave kost og indkøbsplaner, vejlede i indkøb og måske gå med dig ud at handle. Har du fået noget post, du ikke forstår, kigger vi på det sammen.

Rengøring og aftaler

Vi vejleder og støtter dig i at holde din lejlighed. Sammen laver vi en plan for, hvornår du skal gøre hvad, for at det ikke gror til. Måske har du brug for lidt hjælp til at sortere vasketøjet eller til at afkalke vandhanen.

Motion og venner

Mangler du gode ideer til fritidsinteresser, motion eller lignende, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilke muligheder der er. Vi ved, at det har stor betydning at have kontakt til familie, venner eller bekendte, derfor vil vi gerne hjælpe med  at vedligeholde kontakten eller hjælpe dig med at møde nye venner. Vi har forskellige smaværs muligheder med ligestillede i ugens løb.

Støtte

Har du brug for at snakke med nogen om svære ting, der driller i dagligdagen, eller synes du, at problemer hober sig op, har du altid mulighed for at få støtte af medarbejdere, så vi sammen kan finde ud af, hvad der skal gøres.